CD/DVD-проигрыватели для DJ

CD / DVD-програвачі для DJ

 

В каталозі CD і DVD програвачів для діджеїв інтернет-магазину «Музикалка» представлені найпопулярніші і затребувані моделі програвачів компакт дисків, а також професійні робочі діджейські станції.

 

Наш огляд програвачів компакт дисків для DJ ми почнемо з найпрогресивніших і наворочених моделей, щоб недосвідчений початківець діджей знав напевно до чого треба прагнути. А досвідчених професійних діджеїв запрошуємо відвідати наш каталог CD / DVD програвачів , оскільки ціни у нас на DJ програвачі , такі, що відразу можна купувати кілька штук - собі і друзям.

 

DVD програвачі

 

Щасливі володарі DVD програвачів для DJ, крім усього іншого, вже займаються таким неподобством як відео-скретчінг. Будь-яким відеоматеріалом з допомогою DVD програвача можна маніпулювати, за аналогією зі звуком. Надшвидкий висновок міток, прогресивна функція відтворення фрагментів «назад-вперед» без «шва» подарують власникові DVD програвача океан задоволення від втілення свого творчого підходу на великому екрані.

 

HD / CD / MP3 програвачі

 

Зростаюча популярність застосування діджеями лептопів викликала бурхливу реакцію серед виробників DJ обладнання і, зокрема, програвачів для DJ . Сучасне DJ-спільнота переходить від вінілу і CD до USB накопичувачів і жорстких дисків. Тому, намагаючись не втратити ринок, багато провідних виробників вже пропонують розважальні плеєри з жорстким диском і USB інтерфейсом на борту. Можливості, як і ціна новинок, знаходяться на відповідному рівні.

 

Топові CD програвачі

 

Відтворення розширеного ряду форматів, «дружність» до комп'ютерів і сторонньому софту, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, максимум інформації про аудіо файлах і висока функціональність це відмінні риси топових CD програвачів для діджеїв . Також топові програвачі DJ надзвичайно компактні, легкі і зручні в транспортуванні.

 

CD програвачі початкового рівня

 

Незважаючи не приналежність до початкової цінової категорії, багато недорогих програвачі для DJ мають непогану функціональність і характеристики як для навчання основам діджеїнгу, так і для виступу в ресторанах і невеликих діджей клубах. Більш просунутий програвач для діджея вже здатний працювати з SD / USB накопичувачами, підтримує відтворення MP3 файлів з CD-R / RW компакт дисків і забезпечує діджею великі можливості для підключення зовнішнього звукового обладнання.

Поділися з друзями

Поки що немає коментарів, Ви можете бути першим.

Додати коментар