Marshall Electronics MXL 770

Для тих, хто хоче купити універсальний студійній конденсаторних мікрофон з професійнімі характеристиками, витрати при цьом мінімальну суму коштів, модель Marshall Electronics MXL 770 буде одним з найбільш правильних РІШЕНЬ.

Виробник мікрофона MXL 770

Американська компанія MXL є провіднім виробника професійної аудіо-продукції для запису музики, мовлення, пост-продакшн і вокалу. MXL Microphones віпускає конденсаторні, стрічкові і дінамічні мікрофони.

Незважаючі на Висока якість звучання і Досконалість конструкцій, мікрофони від MXL володіють самої конкурентною ціною серед інших моделей з аналогічнімі характеристиками.

Завдяк доступній ціні, мікрофони MXL Використовують НЕ тільки професійнімі музикантами, виконавцями, журналістамі і провіднімі, а й Набуль широкого Поширення в Домашніх студіях звукозапису. Просте Підключення мікрофонів MXL до звукової карти і USB інтерфейсу дозволяє Проводити он-лайн конференції, запісуваті подкасти та Проводити Голосові дзвінкі через інтернет.

Опис моделі Marshall Electronics MXL 770

У мікрофоні MXL 770 застосовані найостанніші Досягнення СУЧАСНИХ технологій. ВІН володіє хорошим дінамічнім діапазоном і відмінно звучить як в "верху" дінамічного діапазону (до 20 кГц), так і в "низу" (від 30 Гц). Вкріта золотим 6-ти мікроннім напиленням, діафрагма мікрофона MXL 770 має діаметр 20 міліметрів і чудово передає весь спектр звучання вокалу, а такоже різноманітніх Музична ІНСТРУМЕНТІВ.

Високоякісний FET-преамп мікрофона зібраній на польових транзисторах і оснащення балансної виходом. Багато власніків MXL 770 після його покупки відмовляються від використання еквалайзера, оскількі мікрофон не "шумить" і не "свист", володіючі при цьом пріємнім "шовковістім" звучання на високих частотах.

Завдяк Своїм чудовим характеристикам і досконалої конструкції, MXL 770 здатно стати хорошим інструментом для аналогової і цифрової записи, і ВІН Підходить НЕ тільки для домашньої, але і для професійної студії. Багато ПРОФЕСІЙНИХ звукорежисер світу успішно Використовують Marshall Electronics MXL 770 в життя без роботи.

Сумісність Із звуковою картою

Для мікрофона MXL 770 Підходить будь-яка звукова карта з фантомним харчування, наприклад, від Tone Weal або M-Audio. Потрібно враховуваті, що при прієднанні MXL 770 до звукової карти UT-24 необхідній Нестандартний кабель - балансний XLR-Jack стерео. Рідним для мікрофона є V69-кабель 15 'Mogami (XLR 7-контактний).

комплектація мікрофона

Незважаючі на дуже демократичну Ціну для такої досконалої моделі, як конденсаторних мікрофон Marshall Electronics MXL 770, ВІН поставляється зі Зручне компактним кейсом і еластічності антівібраційнім підвісом (Павук) MXL90 . Слід враховуваті, що мембрану конденсаторних мікрофонів потрібно захіщаті від вологих і пилу, тому при вікорістанні бажано застосовуваті фірмовий поп-фільтр MXL PF , крім цього зберігаті мікрофон потрібно в Кейсі.

Поділися з друзями

Поки що немає коментарів, Ви можете бути першим.

Додати коментар