Портативный USB аудиоинтерфейс Zoom U-24

«U-24» від ZOOM - це аудіоінтерфейс USB з 2 входами і 4 виходами, оснащений функціями, необхідними для мобільного запису і живого виступу діджея. Він має два стереовиходу, і на додаток до основного виходу, який йде на підлогу, можна відстежувати наступну пісню, яка буде відтворюватися через навушники. При виконанні смуги разом з фонової доріжкою, підготовленої в програмному забезпеченні DAW, виконавець може відстежувати доріжку клацання. Мобільний виробництво музики і живе виконання з використанням ПК / Mac / iPhone / iPad можна виконувати де завгодно.

Зручний і портативний «U-24»,

який підтримує харчування шини, об'єднує основні функції для високоякісного запису в компактний розмір, який можна переносити однією рукою. Ви можете використовувати його в якості аудіоінтерфейсу персонального комп'ютера в домашній студії і комбінувати його з ноутбуком або iPhone / iPad * на ходу для створення музики в мобільному середовищі. Коли харчування шини недоступно, ви можете працювати тільки від двох батарей АА і записувати в будь-якому місці. * Для підключення до iPhone / iPad окремо потрібні дві батареї типу АА або адаптер змінного струму (AD-17 продається окремо), комплект для підключення камери Apple iPad або адаптер камери Lightning-USB.

Завжди з кращою якістю звуку U-24

оснащений малошумливим мікрофонним підсилювачем, успадкованим від серії ZOOM H. Використовує асинхронний систему передачі, на яку не впливає комп'ютерне тремтіння, і точно відтворює оригінальний звук у всій системі. Може бути виконана високоякісна аудіозапис і відтворення до 24 біт / 96 кГц. U-24 також можна використовувати в якості підсилювача для навушників студійного якості, щоб ви могли насолоджуватися улюбленою музикою з найкращою якістю звуку.

Вхід / вихід U-24

оснащений широким діапазоном вхідних / вихідних терміналів і може використовуватися для будь-якого запису або настройки живого виконання. Кожен з двох комбінованих входів оснащений ручкою регулювання посилення і індикатором рівня, що дозволяє підключати мікрофон, клавіатуру, мікшер і т. Д. На входи 1 і 2 можна подавати фантомне живлення 48 В і використовувати конденсаторний мікрофон. Вхід 1 оснащений перемикачем Hi-Z, що дозволяє безпосередньо підключати такі інструменти, як гітари і баси. Вихідні клеми оснащені двома виходами RCA, придатними для підключення до мікшера DJ на додаток до стандартної телефонної розетки. Роз'єм для навушників з виділеної гучністю підтримує прямий моніторинг, що дозволяє здійснювати моніторинг без затримки під час запису. Крім того,

Монітор мікс З U-24,

який має розширені функції моніторингу, ви можете виконувати оптимальне мікшування монітора. При виконанні наживо ви можете відрегулювати баланс між клацаннями і зворотними доріжками на моніторі навушників, а під час діджеїнгу ви також можете виконувати мікшування міток, які врівноважують основний сигнал і мітку. Крім того, вихід A / B кожного каналу має перемикач відключення звуку, так що ви можете виконувати різні функції управління монітором. Крім того, під час запису приймається прямий моніторинг, який можна відстежувати з нульовою затримкою, і, просто регулюючи баланс між сигналом з входу і сигналом відтворення від DAW і т. Д., Можна отримати ідеальне мікшування монітора.

Поділися з друзями

Поки що немає коментарів, Ви можете бути першим.

Додати коментар