Студийные микрофоны

Студійні мікрофони

В інтернет-магазині музичних інструментів і обладнання «Музикалка» представлений значний асортимент студійних мікрофонів для професійних і домашніх студій, а також для радіомовлення.

У нас можна купити мікрофон студійний конденсаторний з кардіоїдної, гіперкардіоїдною, перемикається спрямованістю, а також всенаправленний.

Ми пропонуємо комплекти з двох конденсаторних мікрофонів (підібрані стереопари), комплекти для вокалу і інструментів, лампові студійні мікрофони, мікрофони з двома капсюлями і інші моделі мікрофонів для студійного запису.

Якщо ви поставили собі за мету купити студійний мікрофон для домашньої студії і не володієте достатніми знаннями в цій області, наводимо короткий лікнеп по студійним мікрофонів.

Куплю студійний мікрофон: на що звернути увагу при покупці

Основні типи студійних мікрофонів діляться на конденсаторні і лампові студійні мікрофони. Чутливим елементом у конденсаторних і лампових мікрофонів, є конденсатор. Один з електродів цього конденсатора виконаний у вигляді звукопрінімающей мембрани. При звуковому впливі на мембрану вона коливається, що викликає зміна ємності конденсатора. Далі сигнал передається на підсилювач мікрофона.

Мікрофон студійний конденсаторний має високу чутливість і рекомендується для використання в спеціально обладнаному приміщенні. Мікрофони на основі конденсатора вимагають дбайливого звернення, тому дуже часто комплектуються спеціальним кейсом для транспортування.

Ламповий студійний мікрофон відрізняється від конденсаторного тим, що має підсилювальну частину, виконану на лампі - пентоді або триоде. Лампа насичує сигнал гармоніками і надає звучанню «теплу» забарвлення. Лампові студійні мікрофони через більш складного пристрою коштують дорожче конденсаторних мікрофонів.

Ціна на студійний мікрофон залежить від багатьох факторів, зокрема це частотна і амплітудна характеристики, діаграма або діаграми спрямованості, а також його конструктивного виконання.

Якість студійного мікрофона багато в чому визначається якістю його складання, тому якщо ви зустрінете оголошення: продам студійний мікрофон, і його ціна буде значно занижена, не варто купуватися на таке дешеве оголошення. Купівля контрафактного студійного мікрофона це просто викинуті гроші на вітер.

Якщо ви шукайте мікрофон для студійного запису і розглядаєте пропозиції бу мікрофонів, то тут також вас може чекати неприємність. Студійний мікрофон вимагає дуже дбайливого догляду, а ви не знаєте, як звертався з мікрофоном його колишній власник. Тому купуйте тільки новий мікрофон, який має повний пакет гарантійних зобов'язань.

Скільки коштує студійний мікрофон?

Існують кілька некоректних питань при покупці студійного мікрофона, один з них: «Скільки коштує студійний мікрофон?». Не можна однозначно відповісти на це питання, оскільки студійних мікрофонів існує величезна безліч, і кожен з них призначений для різних вокальних даних і інструментів.

Ціна студійного мікрофона не зможе однозначно сказати, який мікрофон краще. Серед безлічі тестів мікрофонів різних цінових категорій зустрічаються варіанти, коли більш дешеві студійні мікрофони краще підходять для вокалістів або інструментальників, ніж найдорожчий студійний мікрофон.

Мікрофони для студійного запису вибираються по амплітудно-частотних і імпульсним характеристикам. Для кожного вокалу та інструменту існують свої особливості у виборі студійного мікрофона. Найкращий студійний мікрофон це той, який за характеристиками і якістю задовольнить ваші потреби. Ціна, звичайно, впливає на параметри мікрофона, але цілком можливо, що для ваших потреб буде цілком прийнятна модель з більш низькою ціною.

Поділися з друзями

Поки що немає коментарів, Ви можете бути першим.

Додати коментар