Yamaha PSR-S910

Якщо Ви хочете купити синтезатор , який буде представляти собою найбільш досконале в даний час пристрій, слід звернути увагу на професійну робочу станцію Yamaha PSR-S910.

огляд синтезатора

Як і всі синтезатори від Yamaha , модель PSR-S910 має високу якість виконання і надійністю конструкції. Це важливі показники при виборі не тільки синтезаторів, але і будь-який інший високотехнологічної аудіо техніки. Як відомо, компанія Yamaha виробляє висококласні мотоцикли і катери. Пластик, метал, вузли і механізми, які використовуються при виробництві музичних інструментів Ямаха, виконуються також на дуже серйозному рівні і проходять скрупульозні випробування.

Особливістю синтезатора Yamaha PSR-S910 є застосування в ньому унікальних динамічних клавіш, які реагують на силу і швидкість натискання. Вони здатні передати всі відтінки звучання обраного музичного інструменту.

Завдяки поєднанню можливостей динамічних клавіш з регульованими параметрами швидкості їх натискання і багатошарового семплірованія, інструмент здатний відтворювати інструментальні звуки, які вражають своєю реалістичністю.

Наприклад, якщо вам необхідно передати гру гітариста, синтезатор Ямаха PSR-S910 відтворить не тільки відкриті і приглушені ноти, а й слайдові ефекти, ефекти постукувань, флажілети, а також шум струн і корпуса гітари в дуже широкому спектрі. Крім цього, слід сказати, що кількість базових реалістичних тембрів інструментів у цифровій станції становить 678 різновидів.

Музиканту, який вибрав цей синтезатор, буде приємно дізнатися, що базовий набір тембрів доповнений 322 стилями акомпанементу, які включають в себе і унікальні регіональні стилі. Також синтезатор Yamaha PSR-S910 дозволяє вибрати з 28 наборів ударних / SFX і 480 XG тембрів (включаючи MegaVoice і Super Articulation!).

Як і личить професійної робочої станції, вона містить великий рідкокристалічний екран, який забезпечує ідеальне взаємодію музиканта і інструменту. На екран виводяться: повідомлення, ноти, пісні, акорди, голоси, стилістична інформація і багато іншої корисної інформації.

Дивною можливістю робочої станції з автоаккомпанімента Yamaha PSR-S910 є можливість її підключення не тільки до комп'ютера, але і до мережі інтернет. Один з нових онлайн сервісів, які відкриває компанія Ямаха , це доступ до музики за запитом (IDC) через інтернет. Музикант без необхідності використання комп'ютера отримує доступ до величезного числа MIDI - композицій, розміщених на сайті компанії.

Завдяки інтерфейсів USB Device і USB Tohost до синтезатора можна підключати зовнішній USB накопичувач, жорсткий диск і комп'ютер. Таким чином, можна завантажувати на робочу станцію композиції, настройки, тексти, ноти і багато іншого. Взаємодія відбувається в обох напрямках, тому на синтезатор можливо не тільки записувати інформацію з зовнішніх джерел, але і завантажувати створені на ньому композиції і настойки у флеш пам'ять або комп'ютер.

Підключивши мікрофон до синтезатора Yamaha PSR-S910 можна записувати вокал, одночасно використовуючи вокальний гармонайзер і всі можливості цифрової музичної станції.

Поділися з друзями

Поки що немає коментарів, Ви можете бути першим.

Додати коментар