Гітара Epiphone DR-100

Кожній людині рано чи пізно необхідно відпочити та переключитися від повсякденної метушні, роботи, побутових справ, маленьких та великих проблем. Багато хто знайдуть релакс у музиці. Адже заняття музикою дозволяють висловити свої емоції, створити свою творчість. Гітара – чудовий інструмент для цього. Інструмент здатний зблизити людей та привести до нових знайомств, подарувати незабутні хвилини у колі друзів.

Акустична гітара Epiphone DR-100 із радістю вам допоможе. Промовте назву Epiphone у колі досвідчених гітаристів і у відповідь ви почуєте тільки позитивні відгуки про якість бренду. У будь-якому випадку ви, швидше за все, чули про гітар Гібсон, чиї інструменти славляться на весь світ. Так ось, компанія Epiphone відноситься до бренду Гібсон і повторює його якість та чудове звучання за доступну ціну.

Кожен, хто візьме гітару до рук, оцінить її унікальний тембр. Вас порадує і прийнятна ціна, що говорить про лояльність та не байдужість компанії до своїх споживачів.

Epiphone DR-100 - породистий дредноут.

  • Інструмент виділяється пристойною гучністю та яскравістю звуку, це заслуга корпусу у формі дредноута. Епіфон ДР-100 виділяється поряд з іншими інструментами і здатний займати позицію лідера в групових аранжуваннях.
  • Витончений і вузький гриф – традиційна відмінність вестерн гітар, це робить гітару універсальним рішенням як для соло партій, так і для акордного акомпанементу. Комфортний профіль забезпечує приємну посадку руки. Гриф забезпечений маркуваннями ладів, однозначний плюс для гітариста-початківця.
  • Акуратна головка грифа має хромовану систему колків із закритою механікою. Вони досить надійні і добре тримають лад протягом тривалого часу. Додатково колки надають гітарі стилю.
  •  Верхня дека Епіфон ДР-100 обладнана накладкою для захисту корпусу під час гри медіатором та відмінно доповнює зовнішній вигляд гітари.

Небагато про звук Epiphone DR-100.

Акустична гітара показує відмінні динамічні характеристики та «слухняна» у використанні. Epiphone DR-100 чудово підкреслює різні стилі гри, ліричні композиції відобразяться м'яким звучанням кожної ноти. У той же час динамічні відрізки не перетворяться на «нотну кашу».

Незважаючи на те, що гітара виступає в низькому ціновому сегменті і не володіє частинами з масиву, виробники Epiphone DR-100 доклали максимально зусиль для того, щоб гітара не поступалася у звучанні своїм дорожчим конкурентам і це чудово вийшло. Компанія здійснила це завдяки якісній обробці шпону та його тривалому сушінню.

Верхня дека акустики виготовлена ​​зі світлої канадської ялини, вона є чудовим генератором дзвінкого звучання верхніх регістрів. Дерево слухняно працює із мелодіями будь-яких стилів. Ще одна дуже цікава якість ялинки – постійне покращення звучання, разом із вашою майстерністю зростатиме і звук гітари.

Red wood (червоне дерево) використовують для побудови нижньої деки, обичайки та грифу. Дерево бере участь у передачі повного звуку углиб корпусу.

Купуючи гітару Epiphone DR-100 ви купуєте:

  • Чистий і захоплюючий звук справжньої акустичної гітари дредноут, однаково прекрасною у будь-яких жанрах музики.
  • Якість відомого бренду, перевіреного роками.

Вибираючи акустичну гітару, ви вибираєте супутника довгі роки. Уявіть собі можливість поринути у світ музики з якісною гітарою Epiphone DR-100. Інструмент не вибагливий до умов експлуатації і не вимагає фанатичного догляду за собою, він створений для того, щоб тішити свого власника і створювати на світ нову музику та емоції.

Характеристики Епіфон ДР-100:

  • Кількість ладів: 20 штук.
  •  Верхня дека: ламінат ялини.
  • Мензура: 648 мм.
  • Задня дека та обичайка: red wood.
  • Маркери ладів: 5, 7, 9, 12, 15, 17 лади.
  • Колі: хромована механіка закритого типу.
  • Форма резонатора: дредноут.

Придбати гітару Epiphone DR-100 ви можете у нашому магазині. Ми продаємо тільки оригінальне музичне обладнання, а відгуки наших клієнтів та швидка доставка є гарантом якості нашого сервісу.

Додаткова інформація за посиланням: http://musicalka.com.ua/uk/product/epiphone-dr-100-nt-gitara-akusticheskaya_60-71273

Поділися з друзями

Поки що немає коментарів, Ви можете бути першим.

Додати коментар