Гітара Ibanez PF15. Опис

Коли ми розглядаємо гітару до покупки, найкращим рішенням буде подивитися на термін існування певної моделі, якщо інструмент на тривалому відрізку часу стабільно продається, це відмінний показник співвідношення ціна / якість.

В ряд таких інструментів можна записати гітару Ibanez PF15, модель існує на ринку вже більше 14 років. А серія, в якій вона випускається гітара (Performance), створена ще в 1986 році.
І не дивлячись на роки, гітара залишається в списку лідерів продажів, серед акустичних гітар по всьому світу.

У чому причина такої популярності? Перше, що потрібно відзначити, це матеріали, гітару виготовляють з якісних порід дерева. Друге, перевага ігрових якостей над цінником.

Всі ці роки гітара не міняла назву, але постійно модифікувалася. Поліпшувалися технології виробництва, змінювалася деревина, додавалися технічні дрібниці, шпилі для бриджу і так далі.

Давайте познайомимося ближче з Ibanez PF15.

Знайомтеся, Ibanez PF15.

Гітара випускається в двох колірних рішеннях:

1. Ibanez PF15 BK (чорний глянцевий)
2. Ibanez PF15 NT (натуральний глянсовий)

У лінійці існує гітара з вбудованим звукоснимателем Ibanez PF15ECE, дана модель представлена на ринку в трьох варіантах. Але сьогодні мова йде про чистокровної акустиці, її і обговоримо.
Резонатор.

Обечайка Ibanez PF15 і задня дека виконані з ньята (nyatoh, не переплутайте з нато). У чому фішка цього дерева? Вся справа в звуці, ньята дає нотах оксамитовий і теплий відтінок і при цьому коштує недорого даючи можливість придбання рядовому гітарного обивателю, що ще один плюс в скарбничку. Верхня дека - ялина, що надає верхнім тонам яскравості. Тепер до відмінному співвідношенню ціна / якість у нас приєднався збалансований звук.

Бридж і гриф.

Гриф Ibanez PF15 також зроблений з ньята. Конструктори переслідували одну мету - зробити гриф зручним для великого пальця і ​​його ковзання. І м'яка текстура дерева дозволила це зробити. Накладка грифа в свою чергу зроблена з дерева нанду (оморозі), деревина з високою міцністю і рівною структурою. 250 мм - радіус накладки.

Бридж інструменту теж виконаний з нанду.

Брідж.

Пару слів про бриджі. Ibanez PF15 володіє спеціальними шпильками бриджу Ibanez Advantage ™, технологія відчутно спрощує заміну струн.

Висновки.

Центр уваги цієї статті підходить під опис «відмінна гітара для початківців». В акустичній гітарі Ibanez PF15 відмінно поєднуються ціна, якість, зручність гри і звичайно приємний цікавий звук.

Додаткова інформація за посиланням: http://musicalka.com.ua/uk/product/ibanez-pf15-nt-gitara-akusticheskaya_60-44444

Поділися з друзями

Поки що немає коментарів, Ви можете бути першим.

Додати коментар