Лазерное шоу-оборудование

Заручини, день народження, весілля, Новий рік і будь-який інший свято вмить перетвориться і стане більш яскравим, веселим і стильним, якщо для розваги гостей ви використовуєте обладнання для лазерного шоу .

Ще недавно під цим терміном ми розуміли максимум два миготливих променя в танцюючою натовпі на дискотеці. Сьогодні ж нам вдається спостерігати ціле шоу зі своєю історією, змістом і ритмом. Сучасні системи дозволяють фахівцям створювати непросто яскравий і захоплюючий фон для будь-якого заходу, а й показувати на екрані цілі історії, видовищні й ефектні.

Що вам потрібно?

  1. В першу чергу лазерна шоу-система . Її технічні характеристики залежать від бажаного результату: будь-то додатковий фон або складна анімаційна презентація.
  2. Контролер: пристрій, що містить необхідний вам програмне забезпечення (ПО); з його допомогою здійснюється управління лазерною системою.
  3. Персонал: людський фактор ніхто не виключає, якою б сучасної не була система. Контроль і належне функціонування системи підлягає фахівця відповідного профілю.
  4. Додаткове обладнання: стробоскопи, генератор диму, лазерний екран, ультрафіолет і ін.

Варто відзначити, що ряд додаткового обладнання дуже навіть необхідний. Як обійтися без прожекторів, спрямованих на сцену або танцпол? Або без незамінного джерела яскравого світла - обертових куль? Виділити потрібну зону, людини на сцені спроектувати зображення на будь-яку поверхню або створити шоу тіней - все це досить просто. А як чудово це виглядає!

Як вибрати правильну систему?

Першою і найважливішою характеристикою є приміщення, в якому буде використовуватися лазерна система. Де буде проходити захід: вдома чи в концертному залі, тобто нам важливі розміри будови. Тут же відзначте, обладнання буде працювати всередині будівлі або вулиці?

Для якісної роботи в приміщенні вам потрібно врахувати його площа, можлива поява задимленості, що впливає на розсіювання променів, відповідно на споживану потужність.

Для свята на вулиці зверніть увагу на освітленість вашої ділянки в різний час доби. Враховуйте, що вулична лазерна система трохи дорожче, так як має акумулятором.

Важливі моменти:

  • кольорове розмаїття;
  • кількість роз'ємів для підключення різної апаратури;
  • потужність світломузики;
  • можливість регулювання лазерних променів вручну;
  • швидкість сканування;
  • інші програми.

Дуже важливо перед покупкою перевірити роботу всіх світлодіодів; корпус апаратури на цілісність (колишні падіння техніки не кращим чином позначаться на вашій вечірці). І, звичайно ж, не забувайте про власну індивідуальність: нестандартне шоу, поєднання спецефектів приведуть ваших гостей в надзвичайний захват.

Поділися з друзями

Поки що немає коментарів, Ви можете бути першим.

Додати коментар