Перевага бездротової мікрофонної системи: представляємо NUX B-10!

  • 26

Ми раді оголосити про новий вступ до нашого асортименту - бездротової мікрофонної системи NUX B-10! З цим новим продуктом, ми прагнемо надати нашим клієнтам передові технології та зручність у світі музики та виробництва звуку.

Nux B-10 Vlog – це компактна та легка бездротова мікрофонна система, що складається з приймача та передавача, яка може працювати на відстані до 30 метрів. Nux B-10 може забезпечити стабільне бездротове з'єднання, записувати високоякісний звук із низьким рівнем шуму та затримкою. Система сумісна з більшістю існуючих камер/мобільних телефонів/планшетів. Це рішення для зйомки відеоблогів, виступів на заходах, прямих трансляцій та веб-конференцій.

B-10 Vlog оснащений високоякісним всеспрямованим мікрофонним блоком, який може вловлювати звуки з різних напрямків. Він забезпечує високоякісний запис 44,1 кГц/24 біт із затримкою всього 5 мс та інтелектуальним шумозаглушенням. Це забезпечує синхронізацію звуку та відео.

Передавач має вхід TRS 3,5 мм для зовнішнього мікрофона. Хутряний вітрозахист призначений для придушення шуму у вітряну погоду на відкритому повітрі для надзвичайно чистого професійного звуку в будь-якій ситуації.

Не пропустіть шанс ознайомитися з цією дивовижною новинкою.  Якщо ви бажаєте підібрати собі щось з наших новинок, ми з радістю відповімо на всі питання і підберемо те, що потрібно саме вам! Звертайтесь за телефоном ☎️  050-648-40-05  або Viber.

Поділися з друзями